• exec_xtrn?

    From MysticOne@VERT/TREALM to All on Saturday, November 16, 2002 08:50:00

    I'm trying to get SyncReg to load up from the Chat menu, as opposed to only having it load up from the External/Online programs menu. Now, I've editted the Baja module for the Chat Menu (chat_sec.src), and added a command key in there to load SyncReg ... basically:

    cmdkey 'U'
    exec_xtrn syncreg
    end_cmd

    As far as I know, using the other entries as an example, as well as the documentation, this is all I should have to have. But, it simply doesn't do anything. SyncReg is setup with code syncreg, and it works in my logon.src ... so, are menus any different? Any help I could get would be most appreciated. :) Thanks!

    -- MysticOne


    ---
    ■ Synchronet ■ ~-._.-= The Realm of Dreams =-._.-~ <bbs.mysticone.com>
  • From Digital Man@VERT to MysticOne on Saturday, November 16, 2002 03:17:00
    Re: exec_xtrn?
    By: MysticOne to All on Sat Nov 16 2002 08:50 am

    I'm trying to get SyncReg to load up from the Chat menu, as opposed to only having it load up from the External/Online programs menu. Now, I've editted the Baja module for the Chat Menu (chat_sec.src), and added a command key in there to load SyncReg ... basically:

    cmdkey 'U'
    exec_xtrn syncreg
    end_cmd

    As far as I know, using the other entries as an example, as well as the documentation, this is all I should have to have. But, it simply doesn't do anything. SyncReg is setup with code syncreg, and it works in my logon.src so, are menus any different? Any help I could get would be most appreciated :) Thanks!

    Did you add U to the getcmd line in chat_sec.src?

    digital man

    ---
    ■ Synchronet ■ Vertrauen ■ Home of Synchronet ■ telnet://vert.synchro.net
  • From Merlin@VERT/CARSO to MysticOne on Saturday, November 16, 2002 11:24:00
    Re: exec_xtrn?
    By: MysticOne to All on Sat Nov 16 2002 08:50 am


    cmdkey 'U'
    exec_xtrn syncreg
    end_cmd


    try using quotes ie:

    exec_xtrn "syncreg" ---------------------------------------------------------------------------
    Merlin - Sysop of CarSo BBs - telnet://carso.darktech.org ---------------------------------------------------------------------------


    ---
    ■ Synchronet ■ CarSo BBs ■ Beverley, UK ■ telnet://carso.darktech.org
  • From MysticOne@VERT/TREALM to Digital Man on Sunday, November 17, 2002 04:14:00
    Re: exec_xtrn?
    By: Digital Man to MysticOne on Sat Nov 16 2002 03:17 am


    Hmmmmm, quoting isn't working in SyncEdit for some reason. Oh well, anyway, with regard to the syncreg thing ... when I first posted that message, I didn't have U defined in the getcmd. Now it is, though, and it still won't work. I've also tried, as was suggested in the message after yours, putting quotes around syncreg, and that doesn't work either. The external code is right, though, because it works from the online programs menu, and it works in my logon.bin too (I have it asking if they want to enter the registry as they logon). So, not sure what's different about chat_sec.

    -- MysticOne

    ---
    ■ Synchronet ■ ~-._.-= The Realm of Dreams =-._.-~ <bbs.mysticone.com>
  • From Digital Man@VERT to MysticOne on Saturday, November 16, 2002 22:22:00
    Re: exec_xtrn?
    By: MysticOne to Digital Man on Sun Nov 17 2002 04:14 am

    Hmmmmm, quoting isn't working in SyncEdit for some reason. Oh well, anyway, with regard to the syncreg thing ... when I first posted that message, I did have U defined in the getcmd. Now it is, though, and it still won't work. I've also tried, as was suggested in the message after yours, putting quotes around syncreg, and that doesn't work either. The external code is right, though, because it works from the online programs menu, and it works in my logon.bin too (I have it asking if they want to enter the registry as they logon). So, not sure what's different about chat_sec.

    Post the source here.

    digital man

    ---
    ■ Synchronet ■ Vertrauen ■ Home of Synchronet ■ telnet://vert.synchro.net
  • From Tracker1@VERT/S3 to All on Sunday, November 17, 2002 00:24:00
    MysticOne wrote:
    Hmmmmm, quoting isn't working in SyncEdit for some reason. Oh well, anyway, with regard to the syncreg thing ... when I first posted that message, I didn't
    have U defined in the getcmd. Now it is, though, and it still won't work. I've also tried, as was suggested in the message after yours, putting quotes around syncreg, and that doesn't work either. The external code is right, though, because it works from the online programs menu, and it works in my logon.bin too (I have it asking if they want to enter the registry as they logon). So, not sure what's different about chat_sec.

    bloodhound debugging...
    put a print statement before, and after the one you want to execute...
    just to see that it is getting there. (are you sure you are compiling
    the bin?)

    --
    -----------------------------------------------------------------------
    Michael J. Ryan | ICQ: 4935386
    tracker1(at)theroughnecks(dot)net | AIM/AOL: azTracker1
    Roughneck BBS: | Yahoo: azTracker1
    http://www.theroughnecks.net | MSN: (email address)
    telnet://theroughnecks.net | Trillian: www.trillian.cc

    ---
    ■ Synchronet ■ s3.bbs.us - Synchronet 3 Interface Designs